INSCHRIJVINGEN en LIDGELD

Wie lid wenst te worden van duikschool Aronnax kan dit door dit inschrijvingsformulier ingevuld terug te bezorgen aan Aronnax vzw, Trommelstraat 16 te 2223 Schriek (Heist-op-den-Berg) of een mail te sturen naar het Aronnax secretariaat (aronnaxsecretariaat@telenet.be). Na aanvaarding van het lidmaatschap door het bestuur dient de verschuldigde ledenbijdrage te worden overgeschreven op onze rekening BE32 7330 2739 9702.

De ledenbijdrage is voor alle duikende leden hetzelfde; dus ongeacht bij welke federatie het duikende lid is aangesloten en ongeacht of het een duikend lid (volwassene of een jeugdduiker) of een zwemmend lid betreft.

De ledenbijdrage loopt per kalenderjaar en bedraagt € 90 voor een eerste lid en € 80 voor een tweede en volgend lid op hetzelfde adres. Een nieuw lid aansluitend in de loop van het kalenderjaar tussen mei en augustus betaalt € 80 en € 150 van september en met december en € 140 voor het 2de lid en volgende op hetzelfde adres. Deze bijdrage is inclusief de Nelos-bijdrage.

Leden reeds aangesloten bij Nelos (zogenaamde “tweede leden”) betalen € 65 ledenbijdrage.

Een erelid (= een niet-duikend lid, ook niet aangesloten bij Nelos) betaalt € 35 ledenbijdrage per jaar. Zijn aansluiting loopt van 1 januari tem 31 december.

Samengevat:

1e lid 2e lid en volgende op hetzelfde adres
Duikend lid (volledig jaar of nieuw aansluitend in de maanden januari tot en met april) € 90 € 80
Nieuw duikend lid (aansluitend in de maanden mei tot en met augustus) € 80 € 80
Nieuw duikend lid (aansluitend in de maanden september 2016 tem december 2017) € 150 € 140
Lid reeds aangesloten bij Nelos (zogenaamd “tweede lid”) € 65
Erelid € 35

klik hier voor het inschrijvingsformulier.